Werken & leren! Iets voor jou?

Heb je nog geen relevant diploma maar wil je wel al werken, verdienen en tegelijk je diploma halen? Dat kan met een werk & leer stage. Diverse opleidingsinstellingen bieden deze mogelijkheid.  Dit kan onder andere bij diverse MBO pedagogische opleidingen niveau 3 en 4, BBL, EVC, sport- en bewegingsleider en allerlei HBO pedagogische opleidingen.

Je maakt zelf de keuze of je aan de slag wilt in één van onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang of de peuterspeelgroepen.

Weten waar we overal te vinden zijn? Bekijk al onze vestigingen op skdd.nl

icon Leuk dat je er bent RGB paars

stages
kdv-slider-4
bso3
kdv-slider-1
bso5
bso4
previous arrow
next arrow

Wat ga je doen?

Jij kiest welke leeftijden kinderen je leuk vindt om mee te werken en wij zoeken samen met je naar de best passende vestiging.

Je houdt je o.a. bezig met de verschillen in ontwikkelingsgebieden, je bedenkt activiteiten en je zorgt voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van de kinderen. Je leert objectief en bewust naar de eigenheid van kinderen te kijken en actief te luisteren naar de kinderen.

Wat ga je verdienen?

Het leuke aan werken en leren is dat je al direct gaat verdienen! We werken volgens de cao Kinderopvang. Stel dat je in je 1e leerjaar zit en 32 uur per week bij ons zou werken dan is je bruto maandsalaris € 1.800,- per maand. 
Vul hiernaast je daadwerkelijke uren en je leerjaar in, dan zie je direct het bijbehorende bruto maandsalaris.

Begeleiding

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Wij zorgen dat je structurele begeleiding van ons krijgt zodat jij kunt groeien. Een vaste werkbegeleider op jouw vestiging en onze ervaren praktijkopleider zorgen ervoor dat jij jezelf kunt zijn en ondertussen verder komt in je ontwikkeling. Want wát we ook doen, ons uitgangspunt is ook hier:  als we elkaar zíen, ontstaat er iets moois. Iets van allebei.

Interesse? 

Neem contact op met onze praktijkopleider, Hester! 

Hester den Hartog
Praktijkopleider
06 - 89 99 10 88
h.denhartog@skdd.nl