Over SKDD

Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg.

Kinderopvang SKDD houdt van jezelf ontwikkelen. Dit is van toepassing op kinderen, maar geldt zeker ook voor onze medewerkers. We zijn groot in kleinschaligheid en gevestigd in de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Al bijna 25 jaar zijn wij een stichting zonder winstoogmerk. Met 30 vestigingen dé plek in de regio.

Bekijk hier ons hele verhaal

Elkaar echt zien en begrijpen – ook zonder woorden. Dat is waar we goed in willen zijn voor onze medewerkers én ‘onze’ kinderen. Onze betrokken pedagogisch medewerkers spelen daarin de hoofdrol. Richtinggevend daarbij is onze pedagogische visie met onze basiswaarden. Je leest er nog veel meer over op www.skdd.nl

Ook meedoen? Kom werken in onze kinderdagverblijven met zowel babygroepen, peutergroepen en 0-4 jarigen groepen. Of kies voor de peuterspeelgroep of buitenschoolse opvang.

VB20245 INTERNETFILE scaled 1280x800 acf cropped 2

Pedagogische visie

Onze visie is méér dan een pedagogische visie. In onze gehele organisatie willen we denken en handelen vanuit dezelfde basiswaarden. Want het is eenvoudig: wat goed is voor een kind, is óók goed voor ons als volwassenen. En waar we op de groep in geloven, geloven we ook in op de gang, op kantoor, en in de personeelskamer.

Bekijk hier onze volledige pedagogische visie en ons pedagogisch fundament.