groepjongkind

Over SKDD

vierkantKinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg. 

Kom werken in onze kinderdagverblijven met zowel babygroepen, peutergroepen als 0 tot 4 jarigen groepen, peuterspeelgroepen of kies een buitenschoolse opvang.

Iedere locatie biedt een vertrouwde plezierige omgeving voor kinderen. We creëren een sfeer waarin kinderen van 0 t/m 12 jaar zich prettig en veilig voelen. We stimuleren kinderen om zich verder te ontwikkelen en dagen ze uit deel te nemen aan allerlei activiteiten op het gebied van beweging, creativiteit en cognitiviteit. Dit kan zijn in de vorm van sport, spel en expressie.

Bekijk ook onze volledige website: www.skdd.nl

 

Pedagogische visie

petteflet mdw en peutersKinderopvang heeft in onze ogen naast een economische betekenis ook een maatschappelijke functie. Kinderopvang is een wezenlijke schakel in de doorgaande ontwikkelingslijn van onze kinderen. Samen met ouders, onderwijs en verschillende kindgerichte instellingen levert SKDD een bijdrage aan deze ontwikkelingslijn.

In onze pedagogische visie staan de begrippen ‘kijk, volg en daag uit’ centraal. We kijken objectief en bewust naar de eigenheid van kinderen en luisteren actief. We volgen door goed in contact te blijven met de kinderen en hen letterlijk en figuurlijk de ruimte te geven; we leven ons in en sluiten aan bij de behoeften van kinderen. We dagen uit door aan te bieden, te stimuleren, te (laten) doen en te vernieuwen, om zo de talenten van ieder kind te ontwikkelen.

Bekijk hier onze kernwaarden en pedagogische visie. 

Vragen?

Bel 03 43 - 51 60 00

Of stel je vraag via Whatsapp

whatsappnew11   06 - 10 43 39 38