groepjongkind

Over SKDD

vierkant

Kinderopvang dankzij jou! Ik? Ja, wie weet!

Klik hier en check jij geknipt bent om te werken in de Kinderopvang! 

 

Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg. 

Kom werken in onze kinderdagverblijven met zowel babygroepen, peutergroepen als 0 tot 4 jarigen groepen, peuterspeelgroepen of kies een buitenschoolse opvang.

Iedere locatie biedt een vertrouwde plezierige omgeving voor kinderen. We creëren een sfeer waarin kinderen van 0 t/m 12 jaar zich prettig en veilig voelen. We stimuleren kinderen om zich verder te ontwikkelen en dagen ze uit deel te nemen aan allerlei activiteiten op het gebied van beweging, creativiteit en cognitiviteit. Dit kan zijn in de vorm van sport, spel en expressie.

Bekijk ook onze volledige website: www.skdd.nl

 

Pedagogische visie

petteflet mdw en peuters

Onze visie in het kort

Onze visie is méér dan een pedagogische visie. In onze gehele organisatie willen we denken en handelen vanuit dezelfde basiswaarden. Want het is eenvoudig: wat goed is voor een kind, is óók goed voor ons als volwassenen. En waar we op de groep in geloven, geloven we ook in op de gang, op kantoor, en in de personeelskamer.

Bekijk hier onze volledige pedagogische visie en ons pedagogisch fundament!

 

 

Vragen?

Bel 03 43 - 51 60 00

Of stel je vraag via Whatsapp

whatsappnew11   06 - 10 43 39 38