Studenten

Bij Kinderopvang SKDD dagen we elkaar uit! Dat is een van onze basiswaarden. We bieden daarom ook veel ruimte voor studenten om ervaring bij ons op te doen. Of je nu een mbo, hbo of wo opleiding volgt of net bent afgestudeerd; er zijn volop mogelijkheden.

We geloven dat we ook veel van jou kunnen leren. We vinden het daarom leuk als jij met nieuwe ideeën of suggesties komt.

icon Leuk dat je er bent RGB paars

Bijbaan

Volg jij een pedagogische, sociale of educatieve studie? Ook tijdens je studie kun je al bij ons aan de slag in de vorm van een bijbaan of vakantiebaan. Als je een HBO opleiding volgt kan je, afhankelijk van je studierichting, op de BSO of het kinderdagverblijf werken wanneer je 50% of 75% van je studiepunten hebt. Volg je een WO opleiding richting pedagogiek of psychologie? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Solliciteer bv. op één van onderstaande vacatures:

Werken bij een Sport BSO
Werken bij BSO Doorn

 

Bekijk hier alle vacatures

Stages

Stagelopen bij SKDD betekent de kans krijgen om jezelf verder te ontwikkelen en je talenten zo goed mogelijk te benutten. Jij kiest welke leeftijden kinderen je leuk vindt om mee te werken en wij zoeken samen met je naar de best passende vestiging. Samen met je collega's zorg je ervoor dat kinderen kunnen groeien in hun ontwikkeling. Je leert objectief en bewust naar de eigenheid van kinderen te kijken en laat ze onvergetelijke ervaringen opdoen.

Onze persoonlijke werkbegeleider en praktijkopleider bieden je ondersteuning en goede begeleiding. En natuurlijk kun je rekenen op een maandelijkse stagevergoeding conform de cao Kinderopvang.

Volg jij een pedagogische opleiding MBO niveau 3, 4, BOL of HBO?

Schrijf je hier in voor een passende stageplek

bso31
bso51
bso2
bso1
bso41
previous arrow
next arrow

Check je diploma!
Klik hier

Opleiding onbekend? Neem contact met ons op.
Soms zijn er andere mogelijkheden.

Startersbaan

Voldoet je diploma om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker, (bijna) afgestudeerd én op zoek naar een uitdagende startersbaan? Bij SKDD hebben we veel gave functies voor starters.

Onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s bevinden zich in de regio Utrechtse Heuvelrug. De verschillende opvangsoorten zorgen voor een variatie aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld werken in onze invalpool, waardoor je kunt ervaren welke leeftijdscategorie het beste bij jou past.  Als je liever een baan wil met vaste uren en op één vaste groep wil werken kan dat natuurlijk ook. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste bij jou past!

Solliciteer hier voor een baan als beginnend pedagogisch medewerker

Nog vragen?

Neem contact op met Adrie!

Adrie Zondervan
HR adviseur
06 - 10 43 39 38
a.zondervan@skdd.nl