Wat zeggen je nieuwe collega's?

 angeliquenew22

 

 

Collega's aan het woord

Wat is er nou echt leuk bij Kinderopvang SKDD? Je toekomstige collega’s vertellen er graag over.  

 

Els, pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

"Ik werk hier omdat dit het eerste bedrijf was wat ik tegen kwam waar naast jongere medewerkers ook ouder personeel werkt. Mensen zijn enthousiast over de organisatie en er wordt goed voor het personeel gezorgd. Er is ruimte voor bijscholing wat ik heel belangrijk vind. We mogen onszelf zijn en dat werkt onderling erg prettig. Ik heb het hier erg naar mijn zin en hoop op nog vele fijne jaren!" 

 

Peter, pedagogisch sportmedewerker BSO

"Kinderen in aanraking laten komen met allerlei sporten, veel buiten zijn en dus ook lekker zelf in beweging blijven.
Dit zijn heerlijke ingrediënten van het werken bij de sportBSO. En dat is precies wat ik zocht en hier gevonden heb. Het gemêleerde, sportieve en gezellige team en de andere fijne collega’s maken voor mij het werkplezier helemaal compleet." 

 

Angelique, pedagogisch medewerker BSO

"Hoewel we met een vast dagritme werken, is elke dag toch weer anders en verveelt het nooit. Iedere dag andere kinderen, nieuwe kindjes, nieuwe ouders. Het blijft mooi werk om ouders en kinderen een tweede 'thuis' te bieden, waar kinderen zich vertrouwd voelen en zich kunnen ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo" 

Eveline, pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

"Ik werk hier omdat ik hele gezellige collega’s heb en Kinderopvang SKDD mij een fijne werkomgeving biedt. Ik heb het hier al jaren heel erg naar mijn zin!"