Stages

Volg jij een pedagogische opleiding niveau 3, 4 BOL of HBO en ben je op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende stage in de kinderopvang? Groei bij ons in je eigen tempo. Je maakt zelf de keuze of je aan de slag wilt in één van onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang of de peuterspeelgroepen.

Weten waar we overal te vinden zijn? Bekijk al onze vestigingen op skdd.nl

icon Leuk dat je er bent RGB paars

Wat ga je doen?

Jij kiest welke leeftijden kinderen je leuk vindt om mee te werken en wij zoeken samen met je naar de best passende vestiging. Je houdt je o.a. bezig met de verschillen in ontwikkelingsgebieden, je bedenkt activiteiten en je zorgt voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van de kinderen. Je leert objectief en bewust naar de eigenheid van kinderen te kijken en actief te luisteren naar de kinderen.

En natuurlijk kun je rekenen op een maandelijkse stagevergoeding volgens de cao Kinderopvang.

Begeleiding

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Wij zorgen dat je structurele begeleiding van ons krijgt zodat jij kunt groeien. Een vaste werkbegeleider op jouw vestiging en onze ervaren praktijkopleider zorgen ervoor dat jij jezelf kunt zijn en ondertussen verder komt in je ontwikkeling. Want wát we ook doen, ons uitgangspunt is ook hier: als we elkaar zíen, écht zien en begrijpen, dan ontstaat er iets moois. Iets van allebei.

Nog vragen?

Neem contact op met onze praktijkopleider, Hester!

Hester den Hartog
Praktijkopleider
06 - 89 99 10 88
h.denhartog@skdd.nl