• Pedagogisch medewerker (PW)
  • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (GPW)
  • Sport- en bewegingsleider
  • HBO pedagogiek en gerelateerde HBO-opleidingen

Volg jij een pedagogische opleiding niveau 3, 4 BOL of HBO en ben je op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende stage in de kinderopvang? Kom dan stage lopen bij Kinderopvang SKDD.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een team op een van onze locaties in Driebergen, Doorn, Leersum, Overberg, Amerongen, Langbroek of Maarn. Je kiest welke leeftijden kinderen jij leuk vindt om mee te werken en wij zoeken samen met je naar de best passende locatie. Wij leren je hoe je als professional aan de slag gaat in de kinderopvang. Je houdt je o.a. bezig met de verschillen in ontwikkelingsgebieden, je bedenkt activiteiten en je zorgt voor de dagelijkse verzorging van de kinderen. Je leert objectief en bewust naar de eigenheid van kinderen te kijken en actief te luisteren naar de kinderen. Stage lopen kan bij onze kinderdagverblijven (KDV), de buitenschoolse opvang (BSO) en onze peuterspeelgroepen (PSG).


Stagevergoeding

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding conform de CAO Kinderopvang.


Begeleiding

We vinden het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt. Je krijgt daarom een vaste werkbegeleider die je begeleidt op de werklocatie. Daarnaast krijg je begeleiding van een speciaal opgeleide praktijkopleider die de voortgangsgesprekken voert, beoordeelt en de contacten onderhoudt met je opleiding.


Erkend leerbedrijf

sbb beeldmerkElk kind heeft recht op goede kinderopvang. Graag helpen wij dan ook mee om zoveel mogelijk professionals-in-opleiding te ondersteunen en zijn al meer dan 10 jaar een erkend leerbedrijf. Een speciaal hierover opgeleide praktijkopleider die alle tijd voor je heeft, ondersteunt je dan ook graag tijdens je stageperiode.

Interesse?

Neem contact op met onze praktijkopleider, Hester!